Pilotul britanic Lewis Hamilton, care a pierdut titlul mondial în ultimul tur al ultimei etape, a declarat că el şi echipa lui, Mercedes, au dat totul în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În primul rând, mari felicitări lui Max şi echipei sale! Cred că am făcut o treabă uimitoare anul acesta, eu şi echipa mea, toţi cei din fabrică, bărbaţi şi femei, am muncit atât de mult, tot anul. A fost cel mai dificil sezon. Sunt atât de mândru de ei, atât de recunoscător că sunt în această călătorie cu ei! Am dat absolut totul, nu am renunţat niciodată şi acesta este cel mai important lucru. Bineînţeles că m-am simţit grozav în maşină în ultimele două luni, în special la sfârşit. Dar, dacă sunt sincer, suntem încă în pandemie şi le doresc tuturor să rămână în siguranţă şi să aibă un Crăciun bun cu familiile lor şi vom vedea despre anul viitor", a declarat Hamilton, potrivit dailymail.co.uk.

Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, a XXII-a etapă, ultima, a Campionatului Mondial de Formula 1 şi, totodată, primul său titlul mondial. El a fost urmat de Lewis Hamilton, pe care l-a întrecut în ultimul tur, într-o nouă cursă controversată, cu haos în deciziile comisariilor FIA. Spaniolul Carlos Sainz jr. (Ferrari) a completat podiumul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.