Echipa spaniolă Real Madrid a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Barcelona, în etapa a 32-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreas Christensen a deschis scorul pentru catalani, în minutul 6, după un corner, însă gazdele au primit un penalti, în minutul 16, după ce Lucas Vazquez a fost faultat de Cubarsi, iar Vinicius Junior a transformat cu siguranţă, egalând.

Oaspeţii au avut un gol anulat de VAR, în minutul 30, şi prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1. Barcelona a preluat conducerea în minutul 70, prin Firmin Lopez, dar madrilenii au egalat din nou, după numai şase minute, când a înscris Lucas Vazquez. Bellingham a adus victoria pentru Real, în minutul 90+1, scor 3-2, iar Los Blancos ajung la 17 meciuri consecutive fără înfrângere.

Real a lider în La Liga, cu 81 de puncte, unsprezece peste Barcelona, ocupanta locului secund (70 de puncte). Pe locul al treilea este Girona, cu 68 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.