David Popovici, în vârstă de 18 ani, multiplu campion care la Fukuoka a aflat ce este eşecul, pleacă de la Campionatul Mondial cu “valiza plină cu învăţăminte”, scrie, joi, L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La 18 ani, Popovici încă învaţă. În ultimul an, viaţa lui s-a schimbat complet. A trecut de la statutul de necunoscut la cel de vedetă după ce a câştigat două titluri mondiale la 100 m şi 200 m la Budapesta în 2022. În Japonia, el a resimţit din plin efectul unui statut care nu a fost digerat pe deplin”, notează jurnalul francez, adăugând: “Pleacă de la Fukuoka fără nicio medalie, dar şi-a umplut valiza cu învăţăminte. Un om care nu a cunoscut niciodată eşecul, a luat contact cu acesta în Japonia. În ciuda dezamăgirii, el a văzut că există loc pentru îmbunătăţire. Tânărului îi place să înveţe şi are multe de analizat cu doar un an înainte de Jocurile Olimpice”.

CITEȘTE ȘI David Popovici după ce a ratat podiumul la Mondiale: Ceea ce nu a mers perfect aici se poate antrena. Atâta timp cât am grijă de pregătirea mea, voi fi bine

Popovici a ratat podiumul la Fukuoka atât la 200 m liber cât şi la 100 m liber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.