Perechea Kristian Mladenovic/Timea Babos (Franţa/Ungaria) şi-a apărat cu succes trofeul cucerit anul trecut în proba de dublu feminin de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mladenovic şi Babos, cap de serie numărul 2, le-au întrecut, duminică, în finală, cu scorul de 6-4, 7-5, pe Alexa Guarachi (Chile) şi Desirae Krawczyk (SUA), cap de serie numărul 14

Babos şi Mladenovic au mai câştigat în acest an Australian Open. Ele au în palmares şi trofeul din 2018, la Melborune. Mladenovic mai are un titlu la Roland Garros, la dublu, în 2016, în echipă cu Caroline Garcia.

Câştigătoarele actualei ediţii a French Open vor primi un premiu total de 320.000 de euro şi câte 2.000 de puncte WTA. Învinsele vor încasa un premiu total de 188.000 de euro şi vor primi câte 1.300 de puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.