Kiki Bertens a câştigat primul set al finalei de la Madrid, scor 6-4, după 36 de minute, în întâlnirea pe care o dispută cu Simona Halep.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul a început echilibrat, cu schimburi destul de lungi, situaţie care a favorizat-o pe jucătoarea română. Halep a insistat pe reverul sportivei olandeze şi, o perioadă, tactica a funcţionat. Românca a reuşit prima break-ul, la 2-1, desprinzându-se la 3-1, însă din acel moment, jocul rivalei s-a îmbunătăţit evident, mai ales că Halep nu a mai reuşit să pună atâta presiune pe reverul adversarei.

Au urmat alte trei ghemuri în care cele două jucătoare nu şi-au fructificat serviciul şi au cerut ajutorul antrenorilor lor. Bertens a scurtat punctele, a fost mai agresivă, mai precisă şi cu serviciul mai eficient, astfel că a întors scorul de la 2-4 la 6-4 pentru ea, după 36 de minute

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.