Aproximativ 400 de suporteri au aprins lumânări şi candele la stadion, iar apoi s-au dus la mijlocul terenului din Şoseaua Ştefan cel Mare, acolo unde s-a prăbuşit Patrick Ekeng în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii au plecat imediat de la Spitalul Floreasca, după ce au aflat de decesul lui Ekeng şi s-au dus la stadion, unde au aprins lumânări, alături de ei venind şi jucătorii echipei, dar şi staful condus de Mircea Rednic. 

"You will be missed" (Îţi vom simţi lipsa) - a scris pe un banner afişat de fanii dinamovişti. 

Suporterii au făcut un altar la mijlocul terenului, din candele şi lumânări şi au format cifra 14 cu lumânări albe.

Toţi jucătorii dinamovişti şi staful tehnic au venit, au aplaudat şi, alături de suporteri, au stat în tăcere la mijlocul terenului aproximativ cinci minute. 

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vineri seară, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul.

Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist.

Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce jucătorii au solicitat intervenţia echipelor medicale, iar suporterii de la peluză au deschis porţile să intre salvarea.

La finalul meciului, jucătorii echipei Dinamo şi staful tehnic au rămas pe teren, izbucnând în plâns.

Zeci de suporteri au mers în faţa Spitalului Floreasca, după ce jucătorul dinamovist a fost preluat de o ambulanţă. 

Patrick Claude Ekeng, în vârstă de 26 de ani, a venit la Dinamo în ianuarie 2016.

Patrick Ekeng s-a născut la 26 martie 1990 la Yaounde. Cariera profesionistă a început-o la Canon Yaounde, apoi a trecut la Le Mans, Lausanne-Sport şi Cordoba, înainte de a fi transferat în iarnă de Dinamo. Mijlocaşul a jucat de şapte ori în naţionala Camerunului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.