Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Jorge Costa, a declarat, luni seară, că în prima repriză a meciului cu FCSB, jucătorii săi au respectat prea mult formaţia adversă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"'Nu am fost fericit cu prima repriză, paote că am respectat prea mult adversarul. Sunt mulţumit de repriza a doua, îmi dă încredere pentru viitor. Cred că este clar că nu a fost penalti. Poate că după prima repriză nu meritam victoria, dar în a doua aţi văzut echipa mea. Ce am făcut în repriza a doua este un exemplu de ce trebuie să facem", a declarat Costa la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Sergiu Buş din penalti, în minutul 90.

Pentru Gaz Metan au marcat Deaconu '16 (penalti) şi Valente '60, în timp ce pentru FCSB au punctat Olaru '11 şi '31 şi Buş '90 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.