Jorge Costa este noul director tehnic al grupării Gaz Metan Mediaş. Acesta a ajuns la o înţelegere pentru următorii doi ani cu gruparea de pe Târnava Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jorge Costa va fi ajutat la Gaz Metan de antrenorul secund Bogdan Pătraşcu, antrenorul cu portarii Pedro Correia, preparatorul fizic Marco Leite şi analistul video David Almeida, conform anunţului clubului medieşean.

În vârstă de 48 de ani, Jorge Costa a evoluat cea mai mare parte a carierei de fotbalist la FC Porto şi a jucat de 50 de ori în naţionala Portugaliei.

Ca antrenor, Costa a mai pregătit în România pe CFR Cluj, în sezonul 2011-2012. El a mai antrenate echipe ca Braga, Olhanense, Academica Coimbra, AEL Limassol, Anorthosis Famagusta, Pacos Ferreira, Arouca, Tours, naţionala Gabonului şi, ultima dată, Mumbai City.

Jorge Costa îl înlocuieşte la Gaz Metan pe cehul Dusan Uhrin, al cărui contract a fost suspendat de conducerea clubului.

După cinci etape, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 9 în clasamentul Ligii I, cu şase puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.