Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a declarat, marţi seară, după eşecul cu Spania, scor 0-6, din Liga Naţunilor, că jucătorilor săi nu le-a ieşit absolut nimic la acest meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nimic nu a mers: limbajul corporal, agresivitate, angajament în dueluri, nimic nu am văzut pe teren. La 0-1 am abandonat planul de joc. Am ieşit brutal din meci, am deschis spaţii, nu a mai fost organizare sau comunicare. După pauză, am încercat să presăm, să marcăm, dar ei au fost prea rapizi, prea puternici colectiv, noi nu am avut niciun control, nu am câştigat niciun duel", a declarat Low.

Spania a surclasat, marţi, pe teren propriu, Germania, scor 6-0, şi a câştigat Grupa 4 a Diviziei A a Ligii Naţiunilor.

Germania a suferit, marţi, a Sevilla, cea mai drastică înfrângere din istorie, într-un meci oficial. Nemţii au mai pierdut doar o dată la acest scor, în 1931, împotriva Austriei, într-un amical.

Au marcat: Morata '17, Ferran Torres '33, '55, '71 Rodri '38, Oyarzabal '89

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.