Jaqueline Cristian se simte o norocoasă câştigătoare şi nu o pierzătoae norocoasă, după ce s-a calificat în semiflinalele turneului de la Linz după ce a intrat pe tabloul pricnipal la lucky loser..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericită de ceea ce s-a întâmplat în această săptămână. Simt că sunt cu adevărat o norocoasă câştigătoare, nu o pierzătoare. Am pierdut în calificări, aşa că nu am avut multe aşteptări, dar iată unde sunt! Eu o ştiu pe ea (n.r. - Veronika Kudermetova), a fost o luptă bună, am ştiut cum să joc, doar m-am bucurat că sunt aici şi nu acasă. Abia aştept (n.r. - să joace împotriva Simonei Halep), o să fie un meci bun. Le mulţumesc suporterilor. (n.r. - în limba română) Vă mulţumesc că aţi venit şi vă aştept şi mâine. (n.r. - din nou în engleză) Le simt energia", a declarat Cristian, la interviul de pe teren.

Jucătoarea Jaqueline Cristian, locul 100 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Linz, fază în care o va întâlni pe Simona Halep, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 2.

Cristian a eliminat-o în sferturile de finală pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 4, scor 6-3, 7-6 (5), într-o oră şi 54 de minute.

Ca urmare a acestui succes, Jaqueline Cristian a urcat pe locul 80 în clasamentul live WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.