Perechea Irina Begu/Nadia Podoroska (România/Argentina) s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Linz (Austria), dotat cu premii de 202.250 dolari,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Begu şi Podoroska au trecut în primul tur de cuplul Ana Danilina (Kazahstan)/Elixane Lechemia (Franţa), scor 6-4, 6-4, după o oră şi 24 de minute de joc.

Însferturi, ele vor evolua contra învingătoarei din meciul dintre echipele Lucie Hradecka/Katerina Siniakova (Cehia), principala favorită, şi Natela Dzalamidze (Rusia)/Eden Silva (Marea Britanie).

Accederea în sferturi este recompensată cu un cec de 1.598 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu.

Tot în primul tur, perechea Laura Paar/Julia Wachaczyk (România/Germania) a fost învinsă de cuplul Arantxa Rus (Olanda)/Tamara Zidansek (Slovenia), cap de serie numărul patru, scor 6-4, 6-2, după o oră şi 18 minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.