Presa italiană a scris, marţi, că portarul Ionuţ Radu ar putea debuta la Parma în meciul cu Torino, din 23 februarie, din etapa a XXV-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit fantacalcio.it, Radu va rămâne pe banca de rezerve şi la partida cu Sassuolo, din deplasare, programată duminică. Tehnicianul Roberto D'Aversa a decis să nu-l folosească pe internaţionalul român înainte ca aceasta să efectueze mai multe săptămâni de antrenamente cu apărarea Parmei.

Astfel, Simone Colombi va fi titular şi la partida cu Sasuolo, dar situaţia se va schimba de la meciul următor, cu Torino, tot din deplasare, când Radu va fi cel care va apăra.

Parma a a obţinut, la 30 ianuarie, împrumutul portarului Ionuţ Radu de la Inter Milano până la finalul sezonului, pentru a-l înlocui pe Lugi Sepe, accidentat.

Ionuţ Radu, 22 de ani, şi-a pierdut postul de titular la Genoa, după ce gruparea l-a adus, la începutul anului, pe Mattia Perin de la Juventus. Internaţionalul român a decis atunci să plece de la Genova.

Radu este jucătorul echipei Inter Milano şi fuse împrumutat vara trecută, până la finalul campionatului, la Genoa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.