Tehnicianul Ionel Gane a declarat, sâmbătă seară, că ar fi “minunat” ca Dinamo să ia fără probleme licenţa, el precizând că este încrezător că se va ajunge la o înţelegere cu Cosmin Contra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Noi avem problemele noastre, m-aş bucura să le rezolvăm. Sunt de admirat cei din DDB pentru eforturile făcute. Ar fi minunat să luăm licenţa şi să nu avem probleme. Îl cunosc pe Cosmin Contra, cred că se va ajunge la o înţelegere, nu vrea să facă rău acestui club”, a spus Gane, potrivit digisport.ro.

În ceea ce priveşte meciul cu Sepsi, terminat la egalitate, scor 0-0, el consideră că rezultatul este echitabil.

”Efortul nostru a fost maxim, am avut multe meciuri în ultimele zile. Rezultatul e echitabil, a fost un meci de luptă, cu o echipă bună. N-au fost multe ocazii, am avut şi noi o situaţie în a doua repriză. Nu ştiu de ce nu ne-ar ajuta acest punct. Sigur, aş fi preferat trei, pentru că am jucat acasă. Dar mai sunt meciuri. I-am zis arbitrului, la pauză, că au fost multe faulturi la Fabbrini. Până la urmă am luat eu cartonaş galben. Nemec? Sper că e doar o contractură, nu leziune musculară. Mi-a făcut semn că poate juca în continuare, înainte să-l schimb. Se întâmplă, mai ales în condiţiile astea grele, iar el dă totul pe teren”.

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.