Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat că nimeni nu ştie când fotbalul va putea fi reluat şi jucat la nivelul dinaintea pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toţi am dori să avem din nou fotbal de mâine, dar din păcate nu este posbil şi nimeni din lume nu ştie în acest moment când vom putea să jucăm ca înainte", a declarat el, într-o teleconferinţă cu reprezentanţi ai confederaţiei sud-americane, Conmebol.

Şeful FIFA a precizat că, în acest moment, fotbalul nu este important, sănătatea fiind pe primul loc.

"Pentru prima dată, nu fotbalul este cel mai important. Sănătatea a trecut înainte şi asta trebuie să continue până când această boală este învinsă. Lumea şi sportul nostru vor fi diferite când vom reveni la normal. Trebuie să ne asigurăm că fotbalul va supravieţui şi că va putea prospera din nou", a afirmat Infantino, care a făcut apel la respect faţă de cei care suferă şi faţă de cei care ajută.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.