Ianis Hagi a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi sunt pregătiţi pentru a obţine în faţa Israelului un rezultat care să aducă României calificarea la Campionatul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Clar sunt emoţii, mai ales când ştii că poţi să faci istorie pentru ţara ta. Dar te gândeşti la responsabilitatea pe care o ai. Cred că suntem într-un moment de echilibru, ştim că mai este un hop şi suntem aici să ne facem treaba.  Cred că generaţia asta a mai trecut anumite teste, suntem o generaţie tânără, dar cu o experienţă mare la nivel internaţional. Suntem destul de echilibraţi şi suntem pregătiţi pentru mâine. Am ajuns într-o situaţie în care suntem la mâna noastră şi astta ne-am dorit de la început. Sperăm să reuşim mâine seară şi să fim cu toţii fericiţi. Curaj şi încredere şi să continuăm ce am făcut până acum. România, suntem pregătiţi!”, a spus Ianis Hagi.

Partida Israel – România se va disputa sâmbătă, de la ora 21.45, pe stadionul Pancho (Felcsút).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.