Handbaliştii de la HCDS Constanţa sunt încă blocaţi la Istanbul, unde au dormit în aeroport, după ce conducerea clubului HC Victor, cu care va juca în EHF European League, nu a informat Poliţia rusă de frontieră în legătură cu sosirea delegaţiei pentru partida de duminică. Ei ar urma să zboare spre Rostov la miezul nopţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii de la HCDS Constanţa au dormit în aeroportul din Istanbul, după ce plecaseră de acasă vineri, la ora 15.00. Sâmbătă, la ora 6.00, au trecut prin noi formalităţi necesare cazării la un hotel aflat la 30 kilometri de aeroport, iar în prezent aşteaptă plecarea spre Rusia. Conform companiei Turkish Airlines, cu care ar urma să zboare, plecarea este programată la ora 0.30, iar sosirea la Rostov la 02.35.

Meciul cu HC Victor se va juca, dacă totul va fi în regulă, duminică, la ora 17.00 (ora României).

”Echipa a plecat ieri la ora 15 din Constanţa şi trebuia să fie în Rusia de mai bine de 12 ore, însă încă este în Istanbul. De ce? Pentru că, aşa cum ni s-a transmis, conducerea lui HC Victor nu a anunţat Politia de frontieră din Rusia în legătură cu sosirea delegaţiei noastre. Am informat şi EHF despre situaţia în care am fost puşi, aşteptăm ca ruşii să rezolve cu acel document care ne permite accesul în ţara lor şi să-l trimită către cei de la Turkish Airlines, cărora le mulţumim pe această cale pentru tot suportul oferit cu drumul până la hotel, cazarea şi toate informatiile care sperăm să ne ajute în rezolvarea problemei”, au transmis oficialii HCDS.

Potrivit acestei informări, următorul zbor spre Rostov era rezervat complet, iar compania aeriană menţionată a anunţat că va pune la dispoziţie o aeronavă mai mare pentru ca şi HCDS Constanţa să poată ajunge la destinaţie. ”Au fost momente obositoare şi tensionate pentru jucătorii noştri, care, la un moment dat, erau la capătul puterilor. Sperăm ca ei să nu fie atât de afectaţi, să se poată odihni şi totul să se încheie cât mai repede. Vă mulţumim pentru tot suportul! Hai, Constanţa!”

În prima manşă din turul I al EHF European League (fosta Cupa EHF) HCDS Constaţa s-a impus cu scorul de 26-18 (11-8).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.