Înaintea ultimelor meciuri din grupele E-H, jucătorul ivorian al formaţiei Ajax Amsterdam, Sebastian Haller, conduce în clasamentul golgheterilor Ligii Campionilro (faza grupelor), cu zece reuşite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbalistul de 27 de ani a marcat, marţi, din penalti, în minutul 8, primul gol al meciului pe care Ajax l-a câştigat, cu 4-2, în faţa formaţiei Sporting Lisabona, în Grupa C a principalei competiţii rezervate cluburilor. Echipa olandeză s-a calificat în optimi cu maximum de puncte.

Haller este al doilea jucător, după Cristiano Ronaldo, în sezonul 2017/2018, care a înscris în toate cele şase partide din faza grupelor. El a este primul care reuşeşte această performanţă la debutul în Liga Campionilor.

În clasamentul golgheterilor din acest sezon al LC, Haller este urmat de Robert Lewandowski (Bayern) - 9 goluri, Mohamed Salah (Liverpool) -7, Christopher Nkunku (Leipzig) -7, Cristiano Ronaldo (Manchester United) - 6, Karim Benzema (Real Madrid) - 5, Lionel Messi (PSG) - 5, Riyad Mahrez (Manchester City) - 5, Leroy Sane (Bayern) - 4, Kylian Mbappé (Paris) - 4, Pedro Goncalves (Sporting CP) - 4 şi Antoine Griezmann (Atlético) - 4.

Sebastian Haller a mai jucat în cariera lui la Auxerre, FC Utrecht, Eintracht Frankfurt, West Ham United.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.