FR Rugby anunţă că, având în vedere starea de sănătate a jucătorilor, unii dintre aceştia fiind diagnosticaţi cu virus gripal de tip B - contagios, tip A şi un virus intestinal, în lotul care pregăteşte meciul cu Portugalia au intervenit câteva modificări. Astfel, au revenit în ţară Horaţiu Pungea, Vlad Neculau, Cătălin Fercu, Alexandru Bucur şi Cosmin Manole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stejarilor li s-au alăturat direct în Portugalia, căpitanul Mihai Macovei şi pilierii Ionel Badiu şi Costel Burtila. 

Naţionala de rugby a României a început pregătirea pentru cel de-al doilea meci din Rugby Europe Championship. Românii vor întâlni sâmbătă, de la ora 17.00 (în direct pe TVR 1), la Caldas da Rainha, Portugalia. Elevii lui Andy Robinson au ajuns duminică după-amiază în Portugalia, la Cascais, unde vor fi cantonaţi până în ziua meciului.  

"În continuare mai sunt şapte jucători afectaţi într-o anumită măsură de viroza respiratorie cunoscută, unul singur e febril, dar sub 39 de grade temperatură. Jucătorii trimişi acasă se află sub îngrijiri medicale, situaţia e sub control. Vom reveni în cursul zilei de miercuri cu informaţii suplimentare”, a declarat Alin Popescu, managerul medical al FRR.  

Programul României în REC 2020 este următorul:

1 februarie Georgia – România, scor 41-13, Tbilisi; 

8 februarie Portugalia – România,  Caldas da Rainha ;

22 februarie România – Spania, Stadionul Municipal Botoşani .

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.