Atacantul Olivier Giroud a declarat, marţi seară, că este minunat că a reuşit să marcheze unicul gol al echipei Chelsea în meciul cu Atletico Madrid, dar a subliniat că a fost ciudat să se aştepte trei minute pentru ca reuşita să fie validată de VAR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 "Este minunat pentru mine şi pentru echipă că am marcat. Dar cu VAR trebuie să ai încredere şi răbdare. A durat cam mult până s-a luat decizia, dar, cum a spus şi arbitrul, era o decizie importantă,chiar dacă este ciudat să aştepţi trei minute pentru a celebra", a declarat Giroud.

Atletico Madrid a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de Chelsea, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

A marcat Olivier Giroud, în minutul 71, cu o execuţie din foarfecă. Golul internaţionalului francez a fost validat cu VAR.

Partida a avut loc pe Arena Naţională din Bucureşti, în urma unei decizii a UEFA. Meciul nu s-a putut disputa la Madrid, din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus impuse în Spania privind persoanele venite din Marea Britanie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.