Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat nemulţumit de modul în care echipa sa a jucat în prima repriză a meciului cu Alaşkert din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă eşti fotbalist, joci ambele reprize la fel. Dacă nu, hai că ne distrăm, că suntem talentaţi, dar nu avem putere şi nu avem bărbăţie pe teren şi ne distrăm pe teren şi cine ştie ce se întâmplă. Asta nu se acceptă. Nu trebuie să-l remarcăm pe Vlad, trebuie să remarcăm prima repriză slabă. Nu am cum să-i laud, chiar dacă au câştigat cu 3-0, după ce au jucat cum au jucat prima repriză. Pe Man o să-l întreb dacă mai vrea să facă meseria asta. O să-l sun pe taică-su, mâine, şi o să-l întreb dacă mai vrea să facă meseria de fotbalist. Trebuie să joci fotbal din prima secundă, foarte concentrat, să-ţi faci meseria, dacă vrei să fii fotbalist mare. Dacă vrei să ne distrăm cu echipe de 1.600 de locuri în tribună şi cu Armenia, atunci... Eu aştept primele 45, după aia poţi să faci ce vrei tu, aşa vreau eu. Marcheză două goluri şi după se distrează, plimbă adversarul, face posesie, distracţie dacă e, îl mai dă pe pe al treilea, al patrulea sau al cincilea. O echipă mare are 2-0 la pauză. Ovidiu Popescu mi-a plăcut, dar Filip... Nu pot să uit faza aia. Eşti singur, nu te atacă nimeni şi tu dai mingea în corner. Şi era să luăm gol din cornerul ăla. Neapărat trebuie să luăm un fundaş stânga. Neapărat! Credeam în Filip, dar am văzut azi ce fundaş stânga poate să fie. Nu e postul lui, o să-l trecem la fundaşi centrali. Să vedem ce facem cu De Nooijer", a declarat Becali, la Digi Sport.

El a precizat că nu poate ţine cu niciuna dintre celelalte reprezentate ale României în cupele europene, dar face rugăciune ca să poată să ţină cu FC Viitorul.

"Bag rugăciune ca să ţin cu Viitorul, cu naşul meu. <Doamne, ajută-mă, că nu pot!> Pe cuvânt fac rugăciune ca să ţin cu Viitorul, că nu pot", a spus el.

FCSB a învins, joi, la Erevan, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa armeană Alaşkert, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc peste o săptămână.

Învingătoarea din această dublă manşă va evolua cu câştigătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) şi FC Ordabasy Şimkent (Kazahstan), în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. În meciul tur, din Cehia, scorul a fost egal, 1-1 (Komlicenko '45+2 / Mehanovici '21).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.