Antrenorul Ionel Gane a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte ca Dinamo să aibă continuitate în rezultate, după victoria cu Gaz Metan Mediaş din etapa trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Victoria cu Gaz Metan a readus încrederea în vestiarul nostru. Chiar dacă a primit gol în primele minute, echipa a reacţionat pozitiv şi a reuşit să întoarcă rezultatul până la pauză pe un teren complicat. Sper să ne impunem în această deplasare la Arad aşa cum UTA a câştigat în tur pe "Dinamo". Îmi doresc să avem continuitate în rezultate. Probleme de lot? Vor lipsi doi jucători importanţi, Fabbrini şi Răuţă, ambii suspendaţi, plus Blejdea, accidentat", a declarat antrenorul Ionel Gane pentru site-ul oficial al clubului.
 
Partida UTA Arad - Dinamo Bucureşti (Liga 1, etapa a 20-a) se va disputa duminică, 31 ianuarie, la ora 20:45, pe "Arena Francisc Neuman".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.