Toate rezultatele testelor efectuate de staful echipei naţionale de tineret, aflat în izolare la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, sunt negative, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această dimineaţă, au sosit rezultatele testelor efectuate de persoanele din staff vineri. Acestea sunt toate negative. După aparitiţia cazurilor de COVID-19 la lotul naţional U21, stafului tehnic, medical şi administrativ s-a aflat în izolare la CNF Buftea", a anunţat frf.ro.

Odată cu acest rezultat, aceştia vor putea să îşi reia activitatea.

În 12 octombrie, un jucător şi un membru al stafului au fost depistaţi pozitiv. Testarea s-a făcut duminică, după revenirea din Ucraina. De asemenea, marţi, 13 octombrie, un alt jucător a prezentat simptomatologie COVID-19 şi a fost izolat. Ulterior şi testul acestuia a fost pozitiv. Vineri, alte trei cazuri au fost confirmate, toţi trei fiind jucători.=

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.