Fostul internaţionl englez Kieron Dyer, în vârstă de 42 de ani, a fost internat în spital, miercuri, cu probleme pulmonare, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut de clubul Ipswich Town, la care Dyer care este antrenorul echipei under 23. Medicii îl supun pe fostul mijlocaş unei serii de teste pentru a stabili gravitatea afecţiunii sale. El ar fi suferit un colaps pulmonar.

"Toată lumea de la Ipswich Town Football Club îi trimite cele mai bune urări lui Kieron. Le cerem tuturor să respecte viaţa privată a lui Kieron şi noi nu vom mai face niciun comentariu pe acest subiect", a precizat clubul din liga a treia engleză.

Născut la Ipswich, Dyer şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Newcastle United şi West Ham United. El a mai jucat la Ipswich Town, Queens Park Rangers şi Middlesbrough. La echipa naţională a Angliei, Kieron Dyer a jucat 33 de meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.