Jucătorul echipei FCSB, Florin Tănase, a scris, vineri, pe Instagram, că se simte foarte bine, după ce a beneficiat de tratamente corespunzătoare, deoarece a contractat noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă salut pe toţi! Se pare că acest virus, din păcate, a vrut cu tot dinadinsul să facem cunosţinţă. Prima zi a fost destul de neplacută, cu febră, dureri de cap şi dureri musculare. Imediat ce am ajuns în ţară, am beneficiat de tratamente corespunzătoare, iar acum mă simt foarte bine. Au mai fost mici stări de disconfort, dar nimic îngrijorător", a scris Tănase pe Instagram.

"Sper să ne revedem cur
ând! Vă mulţumesc pentru gândurile voastre bune, pentru mesajele primite şi vă doresc sănătate!", a adăugat fotbalistul de la FCSB.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Va salut pe toti! Se pare ca acest virus, din pacate, a vrut cu tot dinadinsul sa facem cunostinta. Prima zi a fost destul de neplacuta, cu febra, dureri de cap si dureri musculare. Imediat ce am ajuns in tara, am beneficiat de tratamente corespunzătoare, iar acum ma simt foarte bine. Au mai fost mici stari de disconfort, dar nimic ingrijorator. Sper sa ne revedem curand! Va multumesc pentru gandurile voastre bune, pentru mesajele primite si va doresc sanatate! Doamne-ajuta, tuturor!

A post shared by Florin Tanase (@florintanase10) on

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.