Fotbalistul FCSB, Florin Tănase, este bucuros pentru victoria sa în meciul cu Universitatea Craiova, care duce echipa din Capitală pe primul loc din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am revenit, că sunt sănătos şi mă bucură victoria. Am pierdut nemeritat la Cluj, dar acum sunt bucuros că am revenit pe primul loc. Au controlat prima repriză, iar noi i-am surprins, în repriza a doua am fost  mult mai buni pe tranziţie. Am ratat multe ocazii, sper să ne intre cu Sepsi. Sperăm ca starea gazonului de la Mogoşoaia să fie bună şi să facem un meci bun. Simt că suntem mult mai puternici ca în anii trecuţi", a declarat Tănase la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Universitatea Craiova şi a urcat pe primul loc în Liga I.

Golurile au fost marcate de Man, în minutele 39 şi 55.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.