Toate biletele, aproximativ 15.000, pentru finalele Campionatului European de gimnastică de la Cluj-Napoca au fost vândute, fanii mai având la dispoziţie doar tichete pentru sesiunile de calificări ale competiţiei, care se desfăşoară în perioada 19-23 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 5.000 de bilete au fost puse în vânzare pentru fiecare finală din cadrul Campionatului European de la Cluj-Napoca, adică cele două de la individual-compus (feminin şi masculin, care vor avea loc în aceeaşi zi) şi alte două pe aparate, tot feminin şi masculin (în zile diferite).

”Biletele pentru finale s-au epuizat, mai sunt bilete în vânzare doar pentru calificările din 19 şi 20 aprilie. Toată lumea a dorit bilete sau abonamente la finale. Estimăm că se vor vinde toate până la începerea concursului. Circa 5.000 de bilete au fost puse în vânzare pentru fiecare finală şi calificări, restul fiind la dispoziţia delegaţiilor participante, UEG etc”, a declarat, pentru News.ro, Emanuel Fântâneanu, managerul media al CE.

Biletele la Campionatul European de la Cluj-Napoca au preţuri cuprinse între 30-50 de lei pentru calificări, în funcţie de categorie, iar la finale costă între 60-100 lei (la individual-compus), respectiv între 50-70 de lei (aparate). De asemenea, un abonament pentru finale costă între 150-230 lei, iar un abonament pentru întreaga competiţie (calificări plus finale, între 180-280 lei. Copiii cu vârste de până la şase ani vor avea intrarea gratuită.

Tichetele rămase disponibile pot fi achiziţionate online, de pe myticket.ro sau salapolivalentacluj.ro, dar şi de la Magazinele Diverta din ţară sau casa de bilete a sălii clujene.

România va fi reprezentată la această ediţie a CE individuale de Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan, respectiv de Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Robert Ghiuzan, Laurenţiu Nistor şi Vlad Cotuna.

Obiectivul este de câştigare a 2-3 medalii.

La competiţia de la Cluj-Napoca vor participa 274 de gimnaşti din 37 de ţări (168 gimnaşti şi 106 gimnaste), alături de aproape 450 de antrenori, medici, arbitri, oficiali.

CE din luna aprilie revin în România la exact 60 de ani de la prima ediţie a competiţiei feminine, care s-a desfăşurat la Sala Floreasca, iar pe atunci se numea Cupa Europei.

Oficialii UEG vor începe să sosească la Cluj-Napoca din 14 aprilie, iar delegaţiile participante două zile mai târziu, antrenamentele oficiale în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca fiind programate în 17 şi 18 aprilie. O zi mai târziu va începe competiţia, cu calificările masculine, iar în 20 aprilie vor avea loc cele feminine. În 21 aprilie se vor decerna primele medalii, în urma finalelor la individual-compus, feminin şi masculin, iar în 22 şi 23 aprilie sunt programate finalele pe aparate, de asemenea la ambele categorii.

Din cele 37 de naţiuni care au înscris gimnaşti în competiţie, 19 vor alinia un număr complet de prezenţe în concurs, adică 6 gimnaşti şi 4 gimnaste, acestea fiind Austria, Spania, Finlanda, Marea Britanie, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Israel, Italia, Olanda, Norvegia, Portugalia, România, Rusia, Slovenia, Elveţia, Turcia şi Ucraina.

La ultima ediţie a CE individuale, în 2015 (Montpellier), gimnaştii români au cucerit două medalii: Marius Berbecar – argint la paralele şi Andreea Munteanu – aur la bârnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.