Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep şi Sloane Stephens va putea fi urmărită, sâmbătă, şi pe ecranul TIFF, din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, acolo unde s-au derulat peliculele din cadrul festivalului recent încheiat. Este a doua oară când organizatorii TIFF o susţin astfel pe Halep, intrarea fiind liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După finala din 2017, pierdută de Simona Halep la Roland Garros, organizatorii TIFF speră ca de această dată şansa să fie de partea numărului 1 mondial.

”Dragi cinefili, vă invităm la tenis! În virtutea unei frumoase tradiţii începută la TIFF2017 şi sâmbăta aceasta vom proiecta finala Roland Garros -  Piaţa Unirii,  Halep vs Stephens. Amândurora le urăm succes. Intrarea liberă”, au anunţat organizatorii TIFF.

Proiecţia live pe ecranul central al festivalului s-a bucurat în 2017 de prezenţa a peste 1.000 de clujeni.

Simona Halep joacă, astăzi, de la ora 16.00, pentru un prim titlu de Grand Slam, la Roland Garros, după ce se află pentru a patra oară în finală la un turneu de asemenea anvergură, a doua din acest an, după Australian Open. Indiferent de rezultatul meciului din finala de la Roland Garros cu Sloane Stephens (SUA), Halep îşi va păstra locul I WTA şi în ierarhia ce va fi publicată luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.