Echipa olandeză Feyenoord Rotterdam a învins miercuri, în deplasare, scor 4-0, formaţia Ajax Amsterdam, într-un meci întrerupt duminică, din cauza unor probleme cu suporterii gazdelor, şi reluat miercuri, din minutul 55.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, derby-ul campionatului olandez, celebrul Klassieker, dintre Ajax Amsterdam şi Feyenoord Rotterdam, a fost oprit definitiv în minutul 55, după ce suporterii lui Ajax au aruncat fumigene pe teren. Feyenoord conducea cu 3-0 în momentul opririi meciului, prin golurile marcate de Santiago Gimenez, în minutele 9 şi 18, şi Igor Paixao, în minutul 37.

Luni, Consiliul de conducere al fotbalului profesionist din Ţările de Jos (Federaţia Olandeză, Eredivisie şi Cooperatie Eerste Divisie) a decis ca partida să fie reluată miercuri, începând cu minutul 55, cel în care a fost întreruptă.

Miercuri, cu porţile închise, pe Johann Cruyff Arena, Feyenoord a mai înscris odată, la patru minute de la reluare – minutul 59, prin mexicanul Santiago Gimenez – care a reuşit astfel un hat-trick şi a ajuns la 9 goluri stagionale – fiind primul în clasamentul golgeterilor din Eredivisie.

Feyenoord s-a impus cu 4-0 şi e pe locul 3 în campionat, cu 14 puncte, Ajax ocupă poziţia a 14-a, cu 5 puncte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.