Elisabeta Lipă a fost aleasă, joi, vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, ea afirmând că îşi doreşte cât mai mulţi sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Responsabilitatea va fi la fel de mare ca şi până acum. Eu am lipsit doar un mandat de patru ani, dar este important să se vadă că lăsăm ceva în urmă iar când vorbim despre sport ce putem lăsa decât medalii olimpice mondiale şi europene. Îmi doresc pentru  sportul românesc sportivi sănătoşi, cât mai mulţi calificaţi la Jocurile Olimpice, pentru că mai au o şansă anul viitor şi România să ia cât mai multe medalii şi să ne bucurăm de rezultatele sportivilor noştri", a declarat Lipă.

Ea speră să treacă mai repede această pandemie, pentru că este trist să vezi un meci de fotbal sau un meci de tenis fără spectatori. "În general când plecăm la o competiţie plecăm foarte mulţi. Eu mă bucur şi sunt tare mândră de comportamentul sportivilor canotori pentru că în afară de sacrificiul pe care îl fac au înţeles foarte bine situaţia sunt precauţi şi se protejează. Suntem la al doilea lot testat şi nici unul nu este pozitiv. La juniorii care au plecat astăzi către Belgrad au fost testate 67 de persoane care provin din centrul nostru de la Iaşi, de la Orşova şi trei persoane din Bucureşti au fost testaţi toţi şi sunt negativi. Eu am încredere şi sunt ferm convinsă că, aşa cum nu am avut probleme la tineret care se pregătesc împreună cu seniorii, nu am avut probleme cu juniorii acelaşi lucru se va întâmpla şi peste o săptămână şi jumătate când va fi plecarea lotului de seniori", a declarat Lipă.

Elisabeta Lipă a fost aleasă, joi, vicepreşedinte al COSR, cu 146 de voturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.