CSM Constanţa şi-a aflat adversara din preliminariile EHF European League la masculin, în urma tragerii la sorţi de la Viena. Dintre echipele posibile pe care Constanţa le putea întâlni, sorţii au făcut ca echipa de la malul mării să dea piept cu finalista din sezonul precedent şi una dintre cele mai puternice adversare posibile, Fraikin BM Granollers din Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigătoarea Cupei României va juca prima manşă pe teren propriu, la 26 sau 27 august, iar returul în deplasare, pe 2 sau 3 septembrie.

La feminin, Dunărea Brăila va întâlni Valur (Islanda) în turul doi de calificare, la 23 sau 24 septembrie şi 30 septembrie sau 1 octombrie.

În turul 3 de calificare, CSM Târgu Jiu va juca împotriva câştigătoarei confruntării din turul doi Hypo Niederosterreich – Onnereds. Echipa din Târgu Jiu va juca turul în deplasare, la 11 sau 12 noiembrie şi returul aacasă, la 18 sau 19 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.