Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat echipa României pentru meciul cu Islanda, de la Reykjavik, din semifinalele barajului de calificare la Euro-2020. Fundaşul stânga portughez Mario Camora este primul străin care va juca în reprezentativă română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei 11 jucători români care vor intra pe teren sunt următorii: Tătăruşanu - Manea, Burcă, Bălaşa, Camora - Stanciu, Creţu, Maxim - Deac, Alibec, Maxim.

Islanda va evolua cu următoarea formaţie, anunţată de selecţionerul Erik Hamren: Halldorsson - Palsson, R. Sigurdsson, Arnason, Magnusson - Traustason, Gunnarsson, Bjarnason, Gudmundsson - G. Sigurdsson, Finnbogason.

Partida va fi arbitrată de slovenul Damir Skomina şi va începe la ora 21.45.

Învingătoarea din acest meci va evolua pentru un loc la Euro-2020 cu câştigătoarea din partida Bulgaria - Ungaria. Finala barajului va fi la 12 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.