Rezultatele testelor COVID efectuate, marţi, au relevat un caz pozitiv la coronavirus, fapt pentru care SCM Politehnica nu se mai deplasează la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Minaur Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma testării întregului lot şi a staff-urilor tehnic şi administrativ al secţiei de handbal a SCM Timişoara, înaintea deplasării în turneul de la Sfântu Gheorghe, un jucător a fost depistat pozitiv la testul COVID. DSP Timiş a început ancheta epidemiologică şi ca o primă măsură, a recomandat sistarea participării în competiţie, vreme de şapte zile, după care se va face o retestare a întregului lot de jucători şi a staff-ului tehnic. Jucătorul depistat pozitiv se simte bine, iar pe parcursul zilei de azi i se va face o evaluare medicală. Prin urmare, echipa de handbal a SCM Timişoara nu va face deplasarea la acest turneu, în care ar fi urmat să joace cu Minaur Baia Mare. În această perioadă de şapte zile jucătorii vor urma programul ce va fi stabilit de antrenori, după primirea unor noi detalii şi recomandări de la DSP Timiş”, a declarat directorul  SCM Timişoara, Vasile Ruşeţ.

Turneul al doilea al Ligii Naţionale la handbal masculin este programat să înceapă vineri la Sfântu Gheorghe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.