Echipa de volei feminin Dinamo Bucureşti a învins joi, în grupa 4 de la Bucureşti, formaţia Universitatea Cluj, scor 3-1, în meci jucat în devans la turneul al III-lea al Diviziei A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-18, 25-22, 22-25, 25-18.

Partida Dinamo Bucureşti - Universitatea Cluj s-a jucat în devans faţă de restul turneului, pentru că dinamovistele pleacă în Portugalia, unde joacă ambele manşe din 16-ile Challenge Cup, cu Porto, în 24-25 noiembrie.

În grupa 3, la Piteşti, se joacă un singur meci la acest turneu, între FC Argeş - Volei Alba Blaj, după ce formaţia Medicina Târgu Mureş este afectată de testările pozitive din lot şi nu se poate prezenta. Astfel, va pierde ambele meciuri, cu 0-3, cu Volei Alba Blaj şi FC Argeş.

Programul meciurilor în cele patru grupe, cu meciuri programate între 19-22 noiembrie, este:

Grupa 1 (Lugoj): CSM Lugoj - CSO Voluntari, CSO Voluntari - CS Medgidia, CSM Lugoj - CS Medgidia;

Grupa 2 (Piteşti): FC Argeş – CSM Volei Alba Blaj;

Grupa 3 (Târgovişte): CSM Târgovişte – Ştiinţa Bacău, Ştiinţa Bacău – Rapid Bucureşti, CSM Târgovişte – Rapid Bucureşti;

Grupa 4 (Bucureşti): Universitatea Cluj - Belor Galaţi, Dinamo Bucureşti – Belor Galaţi.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.