Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu formaţia portugheză Sporting CP, scor 25-27 (15-16), în primul meci din Grupa B a EHF European League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul s-a disputat fără spectatori, conform reglementărilor în vigoare, însă fanii dinamovişti au fost ”alături” de echipă prin cumpărarea de bilete, 2.150 mai precis, în valoare de câte 5 lei.

Absenţii partidei au fost antrenorul Constantin Ştefan şi patru jucători, toţi confirmaţi pozitiv la Covid-19 şi aflaţi în carantină. Pe banca tehnică a stat secundul Sebastian Bota.

Tot marţi sunt programate, de asemenea în prima etapă a grupei B, meciurile dintre Tatran Preşov – USAM Nîmes şi Fuchse Berlin – IFK Kristianstad.

În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program: cu IFK Kristianstad (deplasare, 27 octombrie), cu Tatran Preşov (deplasare, 17 noiembrie), cu USAM Nîmes Gard (acasă, 24 noiembrie), cu Fuchse Berlin (deplasare, 1 decembrie şi acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

EHF nu a acceptat participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor, unde aceasta spera să primească wild-card. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.