Campioana din 2021 la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a câştigat, duminică, şi Cupa României, după finala cu HCDS Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo s-a impus cu scorul de 27-20 (13-10).

Trofeul Cupa României se alătură titlului naţional obţinut de dinamovişti în sezonul 2020-2021. Dinamo a cucerit Cupa României şi în stagiunea precedentă, tot după o finală cu HCDS Constanţa, iar acum îşi trece în palmares al şaselea trofeu.

În finala mică a Cupei României, tot duminică, Steaua Bucureşti - CSM Bacău, scor 31-28 (17-13).

În semifinalele competiţiei, Dinamo Bucureşti a dispus de CSM Bacău, cu 27-23, iar HCDS Constanţa a trecut de Steaua Bucureşti, cu 33-28.

Semifinalele de sâmbătă, la Sala Polivalentă din Bucureşti, au fost primele partide cu spectatori în sportul de sală românesc după mai bine de un an pandemic.

La finală a asistat şi handbalistul dinamovist Javier Humet, iar trofeul a fost dedicat de coechipieri memoriei soţiei sale, Ana Aida, care a decedat în urma unui accident vascular cerebral.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.