Deşi a a avut 18 cazuri de Covid-19 în cadrul clubului, Boca Juniors a primit acordul de a merge în Paraguay pentru Copa Libertadores, unde urmează să joace, joi, contra echipei Libertad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu zece zile, Boca s-a confruntat cu 18 cazuri de coronavirus, dar totuşi clubul a primit autorizaţia din partea Conmebol (după consultarea Ministerului paraguayan al Sănătăţii) să meargă la Asuncion (Paraguay), joi, pentru a juca împotriva formaţiei Libertad în Copa Libertadores.

Deşi unii jucători sunt încă pozitivi, Boca se bazează pe faptul că aceştia au stat în carantină, nu mai au simptome, şi astfel pot călători, scrie lequipe.fr.

"Un paraguayan a fost izolat şi nu îşi mai poate deschide firma, dar străinii vin cu un test pozitiv şi pot juca. Suntem toţi nebuni", a declarat Ruben Di Tore, preşedintele clubului Libertad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.