Derbiul Dinamo - FCSB, oprit în minutul 63 de arbitrul Horaţiu Feşnic, pentru petarde şi alte obiecte aruncate pe teren, a fost reluat după aproxiamtiv zece minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii celor două echipe au mers la vestiare cât timp a fost întreruptă partida.

Scorul este de 2-1 pentru "alb-roşii". Au marcat: Sin '37, V. Lazăr '62 / Tănase '45+9 (p).

1-0, min. 37: Sin a marcat din lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta. Mingea s-a dus la vinclu, pe colţul scurt al porţii apărate de Bălgrădean;

1-1, min. 45+9: Ioan Filip l-a luat în braţe pe Planici  în careu la un corner al FCSB, iar Feşnic a dictat lovitură de la 11 metri. Tănase a marcat din penalti, în minutul 45+9;

2-1, min. 62: V. Lazăr a trimis în poartă din şapte metri, centrarea pe jos a lui Sorescu.

Slavko Perovici de la Dinamo a fost lovit în faţă de Iulian Cristea de la FCSB, atacantul prăbuşindu-se pe teren, în minutul 44 al derbiului Ligii I.

Jucătorii celor două echipe au făcut semne disperate echipei medicale să intre pe teren. Două ambulanţe au ajuns foarte rapid la mijlocul terenul unde s-a produs accidentarea.

Cu sângele curgându-i din nas, sârbul a părăsit terenul conştient, pe targă, fiind transportat la spital. El a fost înocuit de Daniel Popa.

Arbitrul Feşnic i-a acordat iniţial cartonaşul galben lui Cristea, apoi a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat.

Meciul a fost întreurpt mai mult de cinci minute.

Pe parcursul primei reprize, numeroase petarde au fost aruncate în teren de suporterii ambelor echipe, dar arbitrul Horaţiu Feşnic nu a oprit partida.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.