Fostul atacant David Trezeguet, campion mondial cu naţional Franţei în 1998, candidează la funcţia de vicepreşedinte al clubului argentinian River Plate, la care a evolua în finalul carierei sale de fotbalist (2012-2013), informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a renunţat la postul de ambasador al clubului Juventus Torino în iunie, David Trezeguet a decis să se înscrie la alegerile programate pentru 4 decembrie.

Trezeguet face parte din echipa lui Antonio Caselli, candidatul opoziţiei la funcţia de preşedinte. Fostul internaţional francez (71 de slecţii şi 34 de goluri) a explicat, miercuri, la microfonul Radio La Red, că doreşte ca River, un club "prost structurat" în opinia lui, "să redevină un club pentru socios”.

Caselli nu este favorit la alegerile din decembrie, la care este dată aproape sigură victoria lui Jorge Brito şi a echipei lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.