Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Universitatea Craiova este o formaţie de la care pericolul poate veni de oriunde, începând de la portar până la atacanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Meciul cu Craiova e un meci important, la fel ca toate în play-off. Întâlnim o echipă în formă foarte bună. Am spus de la începutul play-off-ului că cei de la Craiova se vor bate la câştigarea campionatului. Pot să câştige şi Cupa şi campionatul pentru că au de toate. Va fi un meci extraordinar de greu pentru noi, dar şi pentru ei. Pericolul vine de peste tot. Gândiţi-vă la postar, ce pase dă. Nu cred că există portar în România şi în Europa care să dea pasele pe care le dă Pigliacelli. La mijlocul terenului au jucători foarte buni, care fac diferenţa. Atacanţi nu mai zic, Ivan e în formă fantastică. La fel şi Markovici, care a crescut foarte mult. Gustavo pe unde ne prinde ne dă gol. Va fi un meci sută la sută de bătaie. Ei vor fi încrezători că vor câştiga. Noi trebuie să jucăm mult mai bine decât cu Argeş”, a spus Petrescu.

El a precizat că atât el cât şi jucătorii săi, care au trecut printr-o viroză, se simt mai bine. “Toţi jucătorii sunt puţin mai bine, chiar dacă nu suntem sută la sută după această viroză”.

Petrescu a menţionat că nu înţelege regulamentele din România. “Nu mai înţelege nimeni regulamentul ăsta din România. Ni s-au luat puncte, ni s-au luat goluri, ni s-au luat galbenele la jucători... Galbenele la antrenori nu s-au luat, Nu mai înţeleg nimic. Cum e posibil galbenele la fotbalişti să se şteargă, la antrenori nu. Astea sunt reguli care nici în Tanganyika nu există, în Tanzania...”

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj se va disputa, duminică, de la ora 20.30, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.