Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că AS Roma, adversara CFR-ului, din etapa a patra a grupei A a Ligii Europa, este posibila viitoare campioană a Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că întâlnim posibila viitoare campioană a Italiei şi posibila câştigătoare a Ligii Europa. Şansele lor sunt mari, dar şi noi avem o şansă mică. Sperăm să se mai întoarcă şi norocul pe strada noastră. Nu avem un moral prea bun. Noi avem probleme mari de lot, dar îmi doresc să câştigăm, vom da tot ce avem mai bun", a declarat Petrescu.

Fundaşul Mario Camora a afirmat că meciul va fi foarte greu, dar CFR vrea un rezultat pozitiv. "Nu e vorba de revanşă, ci de orgoliu pentru noi. Ştim că sunt în formă maximă, dar trebuie să fim uniţi pe teren".

Meciul CFR Cluj - AS Roma este programat, joi, de la ora 22.00, în etapa a patra a grupei A din Liga Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.