Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că grupa A a Ligii Europa, unde campioana României va evolua cu AS Roma, Young Boys şi ŢSKA Sofia, este una accesibilă, subliniind că îşi doreşte calificarea în 16-imile competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă ne gândim la ce a fost anul trecut, când am fost foarte supărat şi mă gândeam măcar o victorie să facem, să nu ne facem de râs, acum grupa pare mai accesibilă. Roma este favorită, apoi vine Young Boys Berna, apoi noi şi cu ŢSKA, poate cu un mic avantaj pentru noi. Acum mă gândesc sincer că vreau să ne calificăm mai departe. Roma e o echipă bună, dar aş fi preferat Arsenal sau Tottenham. Nu ar fi corect să spun că e o grupă grea sau imposibilă. Va fi foarte greu să facem faţă şi în campionat şi în Liga Europa, dar avem un moral bun pentru meciul cu FC Viitorul. Avem nevoie de pauza asta de săptămâna viitoare", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Echipa CFR Cluuj va evolua în grupa A a Ligii Europa, cu AS Roma, Ypung Boys şi ŢSKA Sofia, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi care a avut loc la Nyon.

CFR Cluj a ajuns în grupele Ligii Europa trecând în play-off de echipa finlandeză KuPS, scor 3-1.

Meciurile din grupe se vor disputa în perioada 22 octombrie – 10 decembrie (etapa 1 – 22 octombrie, etapa 2 – 29 octombrie, etapa 3 – 5 noiembrie, etapa 4 – 26 noiembrie, etapa 5 – 3 decembrie, etapa 6 – 10 decembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.