Echipa spaniolă Mallorca a învins marţi, în deplasare, scor 5-4 la lovituri de departajare, formaţia Real Sociedad, şi s-a calificat în finala competiţiei. În prima manşă scorul a fost 0-0, iar în retur, după 120 de minute, a fost 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele de la Real Sociedad au ratat un penalti pe Reale Arena, chiar în ultimele minute ale primei reprize, prin Brais Mendez, în minutul 45+1, portarul Greif reuşind să respingă. Imediat după pauză, Gonzalez a deschis scorul pentru Mallorca, în minutul 50, însă Oyarzabal a egalat în minutul 71 şi a trimis meciul în prelungiri. Cum în cele două reprize de prelungiri nu s-a marcat, meciul s-a decis la lovituri de departajare. Oyarzabal a ratat de la gazde, chiar prima lovitură de la 11 metri, apărată de Greif, în timp ce Mallorca a marcat prin Muriqi, Morlanes, Mascarell, Radonjic şi Darder.

Mallorca s-a calificat în finala Cupei Spaniei, unde va înfrunta pe învingătoarea din a doua semifinală, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao. În prima manşă, Bilbao s-a impus la Madrid cu 1-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.