O anchetă a fost deschisă, luni, pentru violarea unei fane irlandeze la Bordeaux, a anunţat Parchetul din Bordeaux pentru Le Figaro. Incidentul ar fi avut loc în jurul miezului nopţii, la câteva ore după meciul dintre Ţara Galilor şi Fiji.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victima, în vârstă de 37 de ani, se afla pe o stradă din apropierea Place de la Bourse, unde închiriase un apartament, când trei bărbaţi s-ar fi apropiat de ea. Aceştia au târât-o apoi pe o stradă adiacentă, unde au violat-o.

Evenimentele au avut loc în jurul miezului nopţii", potrivit victimei, care a fost "găsită pe stradă de un grup de suporteri galezi", a precizat parchetul.

Alertată de locuitorii din zonă, poliţia a găsit victima când aceasta a reuşit să se refugieze după ce atacatorii au fugit. Femeia a fost apoi interogată în locuinţa pe care o închiriase în zonă "de către poliţiştii irlandezi care se aflau în oraş ca întăriri" în acest weekend pentru meciul cu România.

Potrivit victimei, ea a fost agresată sexual "de mai multe persoane", care au fugit apoi de la locul faptei. Ancheta a fost încredinţată poliţiei departamentale. Victima a fost preluată imediat de centrul de urgenţă pentru victimele agresiunilor din Bordeaux şi de o asociaţie de sprijinire a victimelor, "în limba engleză".

Au fost prelevate probe biologice, iar altele sunt în curs de prelevare şi de pe hainele sale. De asemenea, sunt examinate imaginile de pe camerele de protecţie din cartier, în vederea găsirii autorilor.

Irlanda a jucat, sâmbătă, la Bordeau, cu România, în grupa B de la Cupa Mondială, scor 82-8.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.