Echipa de baschet masculin a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, de formaţia BCMU Piteşti, cu scorul de 78-74 (35-43), în primul meci din trei programate în finala mică a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a doua partidă a seriei va avea loc în 12 iunie, la Piteşti, iar un eventual meci decisiv se va disputa din nou la Voluntari, în 15 iunie.

Echipa care adună două victorii obţine medalia de bronz a stagiunii.

Tot miercuri se dispută primul meci al finalei pentru titlul naţional, din cinci programate, între U Banca Transilvania Cluj - CSM Oradea. Meciul al doilea va avea loc vineri, tot la BT Arena, după care seria programează două partide la Oradea, în 15 şi 17 iunie, iar o dispută decisivă ar urma să aibă loc în 20 iunie, din nou la Cluj-Napoca.

Echipa care atinge trei victorii obţine titlul naţional în sezonul 2020-2021.

U BT Cluj şi CSM Oradea se confruntă pentru prima dată în finala Ligii Naţionale.

În sezonul anterior, titlul naţional nu a fost decernat din motive pandemice, după ”îngheţarea” campionatului, iar la acel moment lider era U BT Cluj.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.