Echipa de polo CSM Oradea a fost învinsă duminică, la turneul preliminar al Ligii Campionilor de la Budapesta, de formaţia rusă Sintez Kazan, scor13-8, şi încheie pe locul 6. Steaua Bucureşti nu a mai jucat meci de clasament final, după ce s-a clasat pe locul 5, ultimul, în subgrupa A1, la Siracusa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Oradea s-a clasat pe locul 3 în subgrupa B2, la Budapesta, după 1-18 cu AN Brescia, 9-16 cu NC Vouliagmeni şi victoria prin forfait, 10-0, după neprezentarea echipei Enka Istanbul. Astfel a disputat meci de clasament final, pentru locurile 5-6 la general.

Steaua Bucureşti însă, cu patru înfrângeri, a fost ultima în subgrupa A1, şi nu a mai jucat meci de clasament final. Rezultate: CC Ortigia - Steaua Bucureşti 9-3, Jadran Split - Steaua Bucureşti 14-12, CN Barcelona - Steaua Bucureşti 11-4, Primorac Kotor - Steaua Bucureşti 11-8.

Duminică va avea loc şi finala celor două turnee, la Budapesta şi Siracusa, între CC Ortigia - Mladost Zagreb, respectiv Radnicki - AN Brescia, iar câştigătoarele vor avansa în grupele Ligii Campionilor.

Meciurile din grupele Ligii Campionilor se vor disputa tot sub formă de turnee, primul fiind programat la Ostia (14-17 decembrie, grupa A), respectiv la Budapesta (15-18 decembrie, grupa B).

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.