Handbalista Cristina Neagu a scris, marţi, într-un mesaj pe Facebook, că jucătoarele din naţionala se vor gândi la suporteri şi la România, la meciurile pe care le vor disputa la CE de handbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În două zile jucăm la Campionatul European de handbal. Totul se desfăşoară în condiţii speciale, aşa cum este această perioadă pentru noi toţi. Ca întotdeauna, am fi vrut să ne bucurăm de încurajările suporterilor noştri din tribune, dar ştim sigur că veţi fi lângă noi cu gândul şi inima, oriunde v-aţi afla. Ne vom gândi la voi şi vom juca pentru voi, pentru noi şi pentru România. Astăzi e o zi importantă pentru ţara noastră şi aş fi vrut să ne bucurăm cu toţii de ea aşa cum se cuvine, însă din păcate, acest lucru nu este posibil. În această perioadă putem să ne bucurăm în sinea noastră, să avem cât mai multă grijă de familiile noastre şi să fim cu toţii cu sufletul alături de echipa noastră naţională.
La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!", a scris Neagu pe Facebook.
 
Naţionala României era repartizată la Trondheim (Norvegia), în Grupa D, şi trebuie să joace cu Germania (la 3 decembrie), cu Polonia (la 5 decembrie) şi cu Norvegia (la 7 decembrie). Tricolorele vor evolua la Kolding, după acelaşi program şi după ce Danemarca a preluat întreaga organizare a turneului, în urma retragerii Norvegiei din calitatea de co-organizatoare, din cauza pandemiei de coronavirus.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.