Portughezul Cristiano Ronaldo, legitimat în prezent la Al-Nassr, a declarat că nu va mai juca la vreun club din Europa, unde fotbalul “şi-a pierdut valoarea”, relatează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt sută la sută sigur că nu mă voi întoarce la niciun club european. Fotbalul european a pierdut multă calitate. Singurul care mai este performant şi se descurcă bine este Premier League. Este cu un pas înaintea tuturor celorlalte campionate", a afirmat el. "Campionatul spaniol nu mai este la fel de bun ca pe vremuri. Campionatul portughez e bun, dar nu este un campionat de top. Cred că şi campionatul german a pierdut mult", a adăugat fotbalistul.

El a precizat că după părerea sa campionatul saudit este mai bun decât MLS, unde a plecat Lionel Messi l Inter Miami.

"Liga saudită este mai bună decât MLS. Acum toţi jucătorii vin aici ... Peste un an, mai mulţi jucători de top vor veni în Arabia Saudită", a sous Ronaldo.

Cristiano Ronaldo joacă la echipa saudită Al-Nassr de la începutul acestui an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.