Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Costel Enache, a declarat, luni, că formaţia lui a făcut un meci slab cu CFR Cluj, dar nu pune la însoială corectitudinea jucătorilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Diferenţa de joc a fost clară în favoarea adversarului. Nu aş putea să contrazic cu absolut nimic, nu am fost nici măcar aproape de adversar pe niciun moment de joc, nici din punct de vedere fizic, nici din punct de vedere tactic, nici atitudine, chiar am fost departe de adversar. Situaţia este destul de complicată, nu putem da doar un argument, sunt sleit de puteri, încerc să găsesc soluţii, sunt cam la limită, energia e secată şi chiar este greu de gestionat un asemenea moment. Lucrurile sunt greu de digerat din punctul meu de vedere, ne apasă pe toţi, nu înfrângerea, ci modul în care am pierdut şi e un moment în care ar trebui să reevaluăm puţin lucrurile în cadrul clubului. Să tragem o linie, să facem o analiză şi să vedem ce se întâmplă. Cred că e un momoment de bilanţ, chiar dacă bilanţurile se fac la final. Este aproape imposibil să nu fiu şi eu vinovat pe alocuri. A fost o primă de joc în această seară din partea clubului. Nu cred că e posibil aşa ceva (n.r. - ca primă să vină din partea altului club - FCSB). Am căutat o motivaţie ca să părem o echipă care îşi apără foarte corect şansele şi cred că nu punem asta la îndoială. Am făcut un meci slab, dar nu punem la îndoială sub nicio formă corectitudinea", a declarat Enache, la Telekom Sport.

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 5-1 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în ultima partidă a etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Echipa din Gruia mai are nevoie doar de un punct din meciurile cu CSU Craiova (acasă) şi FCSB (în deplasare) pentru a câştiga al cincilea titlu de campioană, al doilea consecutiv.

Au marcat: Omrani '15, Djokovici '59 şi '73, Bejan '80 (a), Hoban '87 / Llullaku '66 (p).

Clasamentul play-off-ului cu două etape rămase de disputat este următorul: 1. CFR Cluj – 47 de puncte, 2. FCSB – 42 de puncte, 3. Universitatea Craiova – 36 de puncte, 4. FC Viitorul – 33 de puncte, 5. Astra Giurgiu – 24 de puncte, 6. Sepsi – 20 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.