Tehnicianul Cosmin Contra a declarat, luni, că jucătorii de la Dinamo s-au relaxat şi nu au tratat cu seriozitate meciul cu UTA Arad, pierdut, scor 0-1, în etapa a cincea a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că dacă nu tratezi fotbalul cu seriozitate, când permiţi unele lucruri unei echipe ca UTA, primeşti o palmă. Ne-am crezut că intrăm pe teren şi vom defila cu UTA. Se pare că sunt singurul vinovat, pentru că nu am ajuns la jucători, deşi le-am atras atenţia. Vom lua nişte măsuri, nu putem să continuăm aşa. Jucătorii s-au relaxat, au crezut că după o victorie (n.r. - etapa trecută cu Gaz Metan Mediaş) intrăm pe teren şi câştigăm cu tricoul pus pe noi. Nu cred că pentru derbiul cu FCSB este nevoie de motivare, când era vorba de nu e derbi altfel stau lucrurile", a declarat Contra la Digisport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa UTA Arad, în ultimul meci al etapei a cincea din Liga I. Arădenii au obţinut prima victoria în actualul sezon al Ligii I.

Ioan Hora a marcat din penalti, în minutul 42, acordat după un fault al lui Puljic asupra lui Ursu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.