Doi jucători italieni de golf au fost excluşi de la Oman Open, fiind bănuiţi că sunt infectaţi cu coronavirus, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lorenzo Gagli a sosit cu febră în Oman duminică şi a fost plasat în carantină marţi. Şi prietenul şi colegul lui Gagli, Edoardo Molinari, de asemena jucător de golf, a fost plasat în carantină, chiar dacă nu avea niciun simptom de îmbolnăvire.

Gagli a protestat la decizia de a-i ţine în carantină numai pe ei, susţinând că aceeaşi măsură ar fi trebuit luată în cazul tuturor concurenţilor pentru că a intrat în contact cu toţi.

"Am ajuns la Muscat duminică şi m-am intersectat cu mulţi alţi jucători în sala de gimanstică, la restaurant şi în autocar. Dacă există un risc, trebuie izolaţi zeci de alţi jucători şi turneul anulat", a declarat Gagli, pentru La Nazione.

După ce testele pentru Covid-19 au ieşit negative, cei doi jucători au fost reprimiţi in extremis în competiţie, joi dimineaţă.

"Pentru cine întreabă, sunt foarte bine. Nu am simptome, nu am febră, nu am friguri, nimic. Doar sunt plictisit şi enervat. Sper că acest coşmar se va termina curând", a scris Molinari pe reţelele de socializare.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.